Visby Strandby – Norderstrands Camping

Visby Strandby – Norderstrands Camping som ligger nära Visbys ringmur, 800 meter, och nära havet. Campingen är perfekt för den som är intresserad av medeltiden och Hansastaden Visby som är Gotlands centrala ort. Det är inte mycket som slår denna campingplats. Det skulle i så fall vara bonus, som är en campingplats med ett casino eller nöjespark.

Närheten till Visby gör att man har tillgång till caféer, shopping, kvällsliv plus så mycket mer som en stad kan erbjuda. Dessutom runt omkring campingen finns det strövområde. På Visbys Strandbys camping finns det möjlighet att låta barnen leka på lekplatsen, surfa på havet eller på cyber space med hjälp av WiFi eller ta sig en glass för svalka.

Vill man hellre röra på sig finns det möjlighet att använda sig av utegymmet eller ta sig en simtur i Hotell Totts pool om havet är för kallt. Dessutom går det att hyra cykel för att bege sig ut på upptäcktsfärd. Det finns flera vandringleder som går att följa också. Gotland har mycket att erbjuda när det gäller natur, med sina raukar och stränder.

Intill campingen finns en badbrygga och vid stranden ligger en restaurang när hungern gör sig påmind efter allt badande.

Visby Strandby – Norderstrands Camping är öppen 1/4-25/9 och har full service under juni. Juli och augusti.

På campingen kan man bo i: tält, husbil, husvagn och stuga.

Hundar är välkomna, det finns skötrum för spädbarn, WiFi eller trådlöst internet, kiosk, kreditkort accepteras.

I servicehusen finns det herr- och damavdelningar med duschar och toalett, familjerum med dusch och toalett, tvättstuga med handfat och tvättmaskin mot extra tillägg, kök med spis, diskmaskin och mikro. Möjligheten att duscha av hunden finns också med hjälp av hundduschen.

Till campingtomterna finns det möjlighet att få el. För stuguthyrningen ingår inte handdukar, lakan och slutstädning, men kan beställas.