Böda Camping

Böda Camping är en stjärna bland campingar för många tv-tittare och drar många campare för att uppleva denna pärla till camping på norra Öland. Denna omtyckta realityserie har gett många suget för att prova camping. Böda Camping är den idyll som folk förknippar med ett lugn men ändå samtidigt möjligheten till massor aktiviteter, plus sol och bad på vita stränder. Den enda campingen som kanske kan slå det är Tvist, en campingplats med ett casino.

I detta semesterparadis för stora som små, finns det möjlighet inte bara till att sola och bada utan det finns massor av aktiviteter som gör att man slipper vara sysslolös om man inte vill vara det. Det finns något för alla tycken och smaker.

Aktiviteter som det bland annat går att välja mellan är vattenland, tennis, dykning, löpning, strandvolleyboll och vattengympa till yoga. Känns inte detta lockande kan kanske en tur mot södra Öland kännas mer åtråvärd. Hela ön erbjuder härliga natursköna vyer som är unika och inte finns någon annanstans i världen.

Det är intresse och fantasi som kan sätta stopp för att utforska campingen och Öland. Närheten till Ica, bageri, golfbana, frisör, spa och andra nöjen finns dessutom på campingen med omnejd. Internetcafé för den som vill fika och surfa en stund finns också.

Böda Camping är öppen 29/4-17/9 och har full service under juni, juli och augusti.

Hela campingen är anpassad för rörelsehindrade. Hundar är välkomna. Dessutom erbjuder campingen, servicebutik, WiFi eller trådlöst internet, kabel-tv eller satellit-tv, pool, lekplats, barnaktiviteter som är ledarledda, restaurang med fullständiga rättigheter. Skötrum för spädbarn finns. Kreditkort accepteras.

På campingen kan man bo i tält, husvagn, husbil, tält, villavagn och stugorna har egna uteplatser.

Servicehusen är utrustade med toaletter, duschar, tvättmöjlighet med torkmöjligheter, kök med spisar, mikro, diskmöjlighet, diskmaskin. Handikapptoaletter finns med dusch.

Dessutom möjlighet att duscha av hunden i hundduschen.