Norfällsvikens Camping, Stugby & Marina

Norfällsvikens Camping, Stugby & Marina ligger intill ett litet fiskeläge, Norfällsvikens fiskeläge, på Höga Kusten. Campingen ligger cirka 30 kilometer från E4:an och man åker av på avfarten Gallsäter eller Ullånger. Här kan man njuta av det fantastiska havet och den underbara rogivande naturen. Vill man ha lite mer fart, så är det Tvist, campingplatsen med ett casino på, som gäller.

Denna natursköna camping ligger mitt på Höga Kusten, vilket tillhör UNESCO:s världsarv. Det är ett perfekt utgångsläge till olika utflyktsmål, som till exempel Höga Kustenbron och Mannaminne. Känner man för att ta sig en båttur går det bra att ta turbåten över till Ulvön, som förknippas med surströmming. Dessa båtturer går dagligen.

I campingens reception som är nybyggd går det få reda på mer information om vad omgivningen har att erbjuda, dessutom går det att se en film om världsarvet Höga Kusten på film. Det finns också tillgång till fax, it, telefon och webbcam.

Vill man inte bara ta det lugnt och sola med bad finns det andra aktiviteter som Norfällsvikens Camping, Stugby & Marina erbjuder sina besökare, som bland annat pool, minigolf, 18-håls golfbana, tennis, hyra cykel eller båt som man kan ta sig runt i naturen med eller ut på sjön för att få en härlig utflykt i skärgården.

För de små finns bland annat Djurens sommarhage att besöka, då de kan gulla med djuren. Filmvisning och aktiviteter som är ledarledda finns också. För att få en lugn och skön avslutning efter en dag som har varit full av aktiviteter går det boka deras spa vid Marinan eller en vedeldad bastu och vildmarksbad ute på udden.

Norfällsvikens Camping, Stugby & Marina är öppen 30/4-1/10 och har full service juni, juli och augusti.

På campingen kan man bo i: tält, husbil, husvagn, stuga, hotellrum, bed/breakfast och med sin båt i gästhamnen.

Campingen är anpassad för rörelsehindrade och hundar är välkomna!