Väddö Camping & Havsbad

Väddö Camping & Havsbad är till för den campare som vill ha en semester fylld med vila men ändå tillgång till en massa aktiviteter. Det är inte många ställen som slår denna camping, kanske i så fall Tvist, en campingplats som det finns ett casino på. Men det är en smaksak om vad man vill göra och har intresse för.

Campingen ligger mycket naturskönt med Åland på andra sidan vattnet och Uppsala västerut, in i landet. Här går det att koppla av i en solstol och bara njuta av solens strålar mot kroppen eller ladda upp för massor av olika aktiviteter.

Aktiviteterna som Väddö Camping & Havsbad erbjuder är minigolf, boulebana, beachvolleyboll, cykeluthyrning för att kunna utforska områdena omkring campingen, vandra på några av stigarna och som pricken över i:et att ta sig en tur in i bastun på kvällen.

Mellan aktiviteterna är det bara ta sig till badplatsen för att ta ett svalkande dopp i det böljande blå. Genom att campa på Väddö Camping & Havsbad blir det som navet till olika utflykter på längre håll och lusten för äventyr skulle pocka på. Tillgången till vacker natur och annat spännande finns i omgivningen av campingen.

I söder kan man utforska Norrtälje, västerut hittas Uppsala och Kapellskär, och österut hittar man ön Åland som är en pärla på gränsen mellan Bottenhavet och Östersjön vilket gör att det finns mycket att upptäcka.

Väddö Camping & Havsbad är öppet 1/5-30/9 och har full service juni, juli, och augusti.

På campingen kan man bo i tält, husvagn, husbil och stuga. Hela campingen är handikappanpassad, hundar är välkomna, skötrum för spädbarn finns och även servicebutik, kiosk, och lekplats. Kreditkort accepteras.

I servicehusen finns det bland annat toaletter, duschar, kök med spis, diskplatser och mikro, tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. Handikapptoalett med duschmöjlighet finns också.