Bostahusens Camping

Campingen ligger ett stenkast från Östersund med ön Hven som en pärla och en järntrea bort från Landskrona Golfklubb. Det går inget annat än att trivas. I och för sig, Tvist – campingplatsen där det finns ett casino, kanske hade kunnat överträffa hela upplevelsen.

Har man en förkärlek till havsbad och golf har man chansen på Bostahusens camping att uppfylla dessa två behov. Men campingen erbjuder så mycket mer; perfekt för alla, stor som liten, oavsett vilka intressen det finns och hur man mår.

Att komma till Bostahusens Camping är som att komma till en resort som är modern. Allt finns i princip på gång- eller cykelavstånd. Det finns aktiviteter, allt från spa, butiker, restaurang, äventyrsgolf till en 36-hålsgolfbana i världsklass, plus så mycket mera.

Man kan ta sig en fisketur med en av fiskebåtarna som avgår varje dag eller titta på Citadellet, slottet som har gamla anor. Det finns många badplatser längs stranden som det går bra att ta sig ett dopp vid, i det svalkande Öresund.

Vill man ta sig på en liten längre utflykt kan man alltid ta båten över till Hven som erbjuder massor av aktiviteter som att till exempel går på Tycho Brahemuseet eller hyra en cykel. Eller så kan man ta tåget till Helsingborg för att ta sig en tur till vackra danska staden Helsingör. Det är bara fantasin som sätter stopp för din äventyrslust.

Bostahusens Camping är öppen året runt, men har bara full service på sommarmånaderna – juni, juli och augusti. I övrigt är servicen begränsad.

Det går att bo i tält, husvagn, husbil, stuga eller på vandrarhemmet. På campingen finns tillgång till WiFi eller trådlöst internet, servicebutik, frukostservering, café, kiosk, restaurang med fullständiga rättigheter. Dessutom finns det kabel-tv eller satellit-tv, skötrum för spädbarn, lekplats och det går att betala med kreditkort.

Hela campingen är anpassad för rörelsehindrade.

Hundar är välkomna, och skulle det finnas behov av konferensrum finns det på campingen också.