Gullviks Camping, Stugby & Havsbad

Gullviks Camping, Stugby & Havsbad är en camping som ligger cirka 15 kilometer sydost om Örnsköldsvik på norra delen av den svenska Höga Kusten, på den norrländska kusten och har fina stränder. Det är inte mycket som slår det! Kanske i så fall, Tvist, en campingplats med ett casino.

På campingen kan man välja om man vill ägna sig åt sol och bad, ta det lugnt och vila eller ta del av alla aktiviteter som finns. Det finns att göra både för stora som små, gamla som unga, tjejer och killar. Det är bara fantasin som tryter om det skulle vara på det viset. Utbudet är stort och det är ingen risk att man kommer att ha tråkigt!

Campingen har massor av aktiviteter att erbjuda sina boende som bland annat äventyrsgolf, agilitybanan för hundar, paintball, discgolf, karaoke för både stora som små, hoppborg och trampolin med mera.

Dessutom går det att hyra cyklar, segway, elcyklar, havskajaker om man känner för att utforska omgivningen. För Höga Kusten, som finns med på UNESCOs världsarvslista, har mycket att erbjuda med sin underbara natur. Vill man svänga de lurviga och dansa så finns det musikunderhållning varje lördagskväll på puben.

Gullviks Camping, Stugby & Havsbad är öppet året runt, har full service under juni, juli och augusti. Övrig tid är servicen begränsad.

På campingen är hundar välkomna, det finns lekplats för barnen, skötrum för spädbarn, frukostservering, restaurang med fullständiga rättigheter, barnaktiviteter som är ledarledda, pool, servicebutik, kabel-tv eller satellit-tv, WiFi eller trådlöst internet, kreditkort accepteras.

I övrigt finns det också tillgång till bastu, boule, sportfiske, vandringsleder, motionsslingor, flipper och tv-spel.

På Gullviks Camping, Stugby & Havsbad kan man bo i: tält, husbil, husvagn och stuga.

I servicehusen finns det toaletter, duschar, kök med spis, mikro, diskmaskin, tvättrum med tvättmaskin, torkskåp/torktumlare/torkrum, samlingsrum. Allt man behöver för komfortabelt boende.