Aspens Camping

Aspens Camping ligger strax utanför Göteborg i ett mycket naturskönt områden intill sjön Aspen. Är man ute efter avkoppling och att njuta av skog och natur är denna camping perfekt. Det enda som kanske slår den är, Tvist, campingplatsen där finns ett casino på.

Sjön Aspen är en av Sveriges sjöar som har många olika arter av fisk. Som besökarna kan försöka fiska. Barn som är under 16 år fiskar helt kostnadsfritt. Det finns fiskeutrustning som går att hyra om man inte har sin egen med sig. Aspens Camping har en egen badplats och stor lekplats.

På campingen finns det massor av aktiviteter för både stora och små. Som till exempel äventyrsbad, båtuthyrning, minigolf med mera. Dessutom finns det möjlighet till att utnyttja Aspens Campings fulla service så som post, bank, systembolag, bensinstationer, affärer, vårdcentral, polisstation, restauranger och caféer.

I deras kiosk kan man köpa glass, godis, dagligvaror, fiskekort, vykort, frimärken mer mera. I turistinformationen går det bra att köpa Göteborgs City Card om äventyrslusten vill tar er till Göteborg och se vad den staden har att erbjuda.

Aspens Camping ligger vid Lerum, cirka 20 kilometer från Göteborgs centrum. Det tar cirka 20 minuter att köra med bil eller 16 minuter med pendeltåg att ta sig till Göteborgs stadskärna. Stationen ligger på gångavstånd från campingen, ca 500 meter.

Det tar cirka 20 minuter att komma till Liseberg om det är ett nöjesfält man vill gå på. Eller till Göteborgs färjor tar det cirka 25-40 minuter, beroende vart man vill ta vägen ut i Göteborgs skärgård.

Campingen är öppen från den 1/5-31/8 och har full service under juni, juli, augusti.

På Aspens Camping kan man bo i tält, husvagn, husbil eller stuga. Hundar är välkomna och hela campingen är anpassad för rörelsehindrade. Skötrum för småbarn finns, likaså WiFi eller trådlöst internet, kreditkort accepteras.